INTER FÖNSTER AB använder i sina produkter beslaget från företaget ROTO – en ledare inom innovativa fönster teknik för över 70 år.
Bara testade märkesarmatur garanterar hög komfort och tillförlitlighet under alla de åren du använder INTER FÖNSTER AB

Välj från ett stort utbud av beslogtillsatser för att förbättra både funktionalitet och säkerhet.

Polisens statistik säger att cirka var 4 minut försöker någon bryta sig in i en lägenhet eller ett hus. Mer en hälften av fallen försöker man bryta sig in genom ett fönster eller balkongdörr. Användning av beslaget med ökad motståndskraft mot intrång med hjälp av en låsbult som låser vingen i fönsterväggen, Secustic handtag eller genomborrningsskydd garanterar inbrottssäkerhet.

Ökad fönstersnickeriets funktionalitet sker med hjälp utav tillbehör såsom:

  • Lås mot felposition av handtaget – förhindrar upphävandet av fönstervingen under tiden då den är öppen. Detta förhindrar vingarna från att falla av det övre gångjärnet.
  • Mikroventilation – denna funktion skapar en liten springa som konstant släpper igenom frisk luft. Det räcker med att vrida handtaget uppåt med 45 grader.
  • Balkongspärr – slut på problemet med öppnandet av balkongdörren! Tack vore spärrhandtaget med ett estetiskt handtag från balkongens utsida, kan balkongdörren stängas utan att låsas. Bara en knuff från utsidan räcker för att öppna balkongdörren igen
  • Lutningsgradering – ger möjlighet att justera graden av ventilation genom att upphäva vingarna till en av flera positioner.