Skandinaviska smidesstaket, smidesgrindar & smidesräcken

Vi tillverkar smidesgrindar av högsta kvalite som är anpassat efter det nordiska klimatet.
Vi älskar grindar och har ett stort utbud av grindar, slaggrindar och skjutgrindar i olika modeller, färger och storlekar. Det spelar ingen roll vem du är var du bor vi har något som passar alla. Grinden är det som ramar in huset och därför är det viktigt att man skapar en snygg inramning som passar ens personliga stil och hem. Låt dina gäster imponeras av din entré!

Typer av grindar vi erbjuder:

  • Villagrindar
  • Profilgrindar
  • Nätgrindar
  • Panelgrindar

Våra grindar är moderna, tidlösa och robusta kreationer som finns i mängder av olika utföranden. Kvaliteten känns igen i varje detalj, och vi garanterar att du hittar en design som passar oavsett om du söker ett klassiskt eller modernt utseende. En del färdiga grindar finns redan på våran webbshop hemsida www.nordensgard.se.

Våra smidesgrindar är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pullverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi smidesgrinden efter ditt önskemål.Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra smidesgrindar är av högsta kvalitet!

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och trygga och alltid kan vända sig till oss om det uppstår funderingar eller problem. Kontakta därför gärna oss via mejl eller telefon vid frågor eller funderingar!

Om du redan har en skiss maila den gärna till oss så kan vi göra en offert på hur mycket det skulle kosta.

Kontakta oss eller boka in ett möte med en av våra säljare.
 
Välkommen!