Just nu så erbjuder vi gratis hembesök runt om i hela Stockholms området där vi kan med just dig planera hur din dröm grind ska se ut! Vi kan tillverka en grind enligt ditt eget önskemål

Vi älskar grindar och har ett stort utbud av grindar, slaggrindar och skjutgrindar i olika modeller, färger och storlekar. Det spelar ingen roll vem du är var du bor vi har något som passar alla. Grinden är det som ramar in huset och därför är det viktigt att man skapar en snygg inramning som passar ens personliga stil och hem. Låt dina gäster imponeras av din entré!

Typer av grindar vi erbjuder:

  • Villagrindar
  • Profilgrindar
  • Nätgrindar
  • Panelgrindar

Våra grindar är moderna, tidlösa och robusta kreationer som finns i mängder av olika utföranden. Kvaliteten känns igen i varje detalj, och vi garanterar att du hittar en design som passar oavsett om du söker ett klassiskt eller modernt utseende. En del färdiga grindar finns redan på våran webbshop hemsida =  Smidesstaket & grindar 

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och trygga och alltid kan vända sig till oss om det uppstår funderingar eller problem. Kontakta därför gärna oss via mejl eller telefon vid frågor eller funderingar!

HUR BOKAR JAG ETT MÖTE OCH HUR MYCKET KOSTAR DET?

Det är såklart GRATIS att boka ett möte där vi kommer på plats till ditt hus och skissar tillsammans med dig hur du exakt vill att grinden ska se ut! Maila eller ring numret om du vill boka ett möte eller har några andra frågor.

  • 0737685924 

när kan man nå numret?

mån – fre 9 – 23

lördag – söndag 12 – 22

HAR DU REDAN EN SKISS?

Om du redan har en skiss maila den gärna till oss så kan vi göra en offert på hur mycket det skulle kosta.

 HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

Leveranstiden är 4 – 5 veckor

KONTAKTFORMULÄR