Kamin & Skorsten

Vi har ett brett sortiment av kaminer, braskamin, insatskamin och installation av kamin.

HJÄLP ATT MONTERA ÖPPEN SPIS ELLER KAMIN TILL ETT BRA PRIS?
Behöver du hjälp att montera en öppen spis eller att installera en braskamin till ett förmånligt pris finns vi på ByggOne här för dig. Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden och ser till att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen för dig. Vi hjälper dig att installera och montera din kamin, braskamin, insats/kassett till öppen spis, spiskassett, skorsten, stålskorsten, blockskorsten, kakelugn, vedspis och köksspis. Oavsett vilken typ det gäller kommer vår kunniga personal hem till dig för säker montering. Behöver du hjälp med frimurning av kassetter, skorstensreparation, skorstensrenovering, kanalreparation eller taksäkerhet finns vi till hands även för detta. Luta dig tillbaka medan vi utför jobbet.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
Kontakta oss för en offert när du vill montera din bakugn, kamin eller öppna spis.

Vi erbjuder dessutom ett kostnadsfritt hembesök för att du alltid ska kunna känna dig trygg med ditt val och vara säker på att få en kvalitativ slutprodukt. Våra kunniga medarbetare kommer att säkerställa att dina önskemål och krav tas i beaktning och att en säker montering utförs efter din bostads förutsättningar.

Obs! Innan man installerar en ny kamin skall man göra en bygganmälan till byggnadsnämnden i den kommun som kaminen skall installeras i. Därefter skall sotaren inspektera och godkänna installationen.