Beställ idag från oss ditt glasräcken i aluminium, rostfritt, stål eller stolpfritt.
Vi har räcket till altanen, balkongen, inomhus och utomhus.
Vi tillverkar räcken efter kundens önskemål iekedkdf många olika varianter. Med eller utan överliggare, infästning och med det glas du vill ha – standardglas, härdat glas, plexiglas eller laminerat (se nedan), frostat eller ej, och i den färg du själv väljer. Självklart så levererar vi glasen polerade och kantslipade.
Väljer du utan överliggare har du möjlighet att välja om glaset ska avslutas i höjd med stolparna eller sticka upp en bit.
För de flesta ändamål rekommenderar vi laminerat säkerhetsglas med en tjocklek av 8,78mm.
Genom våra leverantörer av svetsade stolpar och räcken kan vi erbjuda helt unika skräddarsydda lösningar för just dina behov och önskemål. Skicka en skiss så tar vi fram en offert.

Vad är laminerat glas?

Laminerat glas innebär två glasskivor som limmas ihop med en folie i mellan. Om glaset går sönder så håller glasskivan ihop ändå.

IMG_5458

Beställ en offert

Det snabbaste sättet att få en prisförslag är att ni skickar in till oss en skiss eller en ritning på info@byggone.se med era önskemål om material och typ av glas specificerade. På grund av en mycket hög efterfrågan har vi inte möjlighet att åka ut till er och ta mått, det är därför viktigt att vi får exakta mått från er.

Leveranstid: Normalt mellan 3 och 4 veckor för rostfria produkter, stål ett par veckor till. Möjlighet till expressleverans finns

 

IMG_5856

IMG_3972