Silestone®

Silestone® har blivit det perfekta alternativet för kök- och badrumsbänkskivor, utöver andra mer traditionella material såsom granit eller natursten.

Silestones bänkskivor erbjuder ett extremt hållbart köks- och badrumsutrymme med daglig användning. Silestone är tillverkad av 94% naturliga mineraler och återvunna material. Silestone fungerar utmärkt som ytor för köksbänkar, badrum, golv och väggbeklädnader. Ytan är kompakt och det finns inga porer som låter vätska eller smuts att komma in, vilket gör den hygienisk och enkel att hålla ren. Komposit har dessutom enorm motståndskraft mot fläckar, repor, vatten och syror.
Silestone finns i tjocklekarna 12 mm, 20 mm och 30 mm.

12 mm rekommenderar vi som väggbeklädnad. De övriga tjocklekarna passar utmärkt som bänkskivor i kök.

Fördelar med stenar från Silestone:

 • Matsäker
  Silestone har inbyggt antimikrobiellt skydd, vilket ger materialet ett starkt motstånd mot bakterier.
 • Fläck- och syratålig
  Silestone är ett icke-poröst material och är därför mycket motståndskraftig mot fläckar från kaffe, vin, citron, olivolja, smink och många andra vardagliga produkter.
 • Reptålig
  Silestone är på grund av sin hårdhet reptålig och även motståndskraftig mot att gå sönder eller tappa flisor.
 • Slagtålig
  Tack vare kvartsens hårdhet är Silestone väldigt tålig mot slag och stötar vilket innebär att du slipper oroa dig för att råka skada din bänkskiva t.ex. vid hantering av hårda köksredskap.
 • Lättrengörlig
  Eftersom Silestone tål det mesta så är den lätt att rengöra och behöver, til skillnad mot natursten, aldrig tätas.
 • Lång livstid
  Silestone erbjuder 25 års garanti på alla stenar.

Certifikat
Silestone är internationellt certifierad för att säkerställa maximal säkerhet och skydd. Sådana intyg erbjuda konsumenterna en försäkran om att Silestone är ett säkert material av högsta kvalité. Tack vare vårat nära samarbete med Silestone och Technistone kan vi erbjuda marknadens bästa priser på dessa vackra stenar.

Har du några frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss.
Vi har upp till 50% billigare på Silestone!
Glöm inte att vi har prisgaranti!