Transport

Vi är ett transportföretag som tar dina varor dit du vill ha dem på ett säkert och tryggt sätt.

Att vara ett transportföretag kräver också att man har en yrkesstolthet för branschen och körandet, samtidigt som man är väldigt medveten om sin miljö och hur mycket man påverkar den genom sina transporter.

Det är inte enbart transporter inom Sverige som har fått oss att växa i branschen, vi kör nämligen mellan olika länder. Det är ofta som företag och privatpersoner beställer saker från utlandet och med tanke på att det finns länder på den europeiska kontinenten som är med i EU gör själva proceduren att köra varor mellan länder betydligt enklare än det varit innan. Vi har ett land som vi fokuserar på med våra transporter, inte bara eftersom att det är ett EU-land, utan också för att landet kan erbjuda överlägset låga priser för bra och hög kvalité.

Det landet är Polen, och det är inte enbart för att landet kan erbjuda fantastiska produkter till väldigt bra priser som vi transporterar dit och tillbaka. Vår grundare och ägare, Dariusz Durzynski kommer ursprungligen därifrån och har under många år haft kontakt med Sverige genom gemensam handel. Det har märkts de senaste tio åren att Sveriges intresse för Polen har ökat och då inte enbart ur turistsynvinkel. Det är nämligen ett faktum att Polen är ett av de länder som Sverige allra mest importerar från och exporterar till.

Med tanke på våra kunskaper och erfarenheter från båda transportmarknaderna har vi en unik möjlighet att kunna erbjuda företag och privatpersoner en transport som säkerställer att varor tryggt och säkert tar sig fram och tillbaka mellan Sverige och Polen. Att vi dessutom är helt bekanta med hur lossningsrutiner går till både i Polen och i Sverige gör att våra transporter blir än mer effektiva, samtidigt som de värnar om miljön och våra anställda.

Som åkeriföretag till Polen kan vi erbjuda ett omfattande varuflöde som bygger på vår lokalkännedom och vårt nätverk i de båda länderna. Det spelar inte så stor roll om du enbart är ute efter en logistikpartner, eller någon som kan hjälpa dig i hela varuflödeskedjan med tullar, förvaring, anpassning, leveranser och returer. Vi finns här för din skull.

Ni är mycket välkomna att kontakta oss, så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för dig!